Pensionstalling:

We beschikken over twee mogelijke soorten stalling voor pension paarden, originele pensionstalling en het bos-stalling concept. Lees hier onder de mogelijkheden!

Wij hebben 14 pensionboxen, de paarden krijgen verdeeld over de dag 4x daags goed ruwvoer en 1x daags vitaminebrok. Naar keuze kan er 1 of 2x daags brok, muesli of eigen voer gegeven worden. Wij strooien 5 dagen per week op, alle boxen zijn op stro. De paarden komen elke dag minimaal 4 uur in de groep op de paddock, we hebben geen weiland. Het voeren, mesten, binnen en buiten zetten wordt door ons gedaan. We beschikken over een menbaan van 30×60 meter voor de menners, overdekte menwagen stalling en een 20×40 rijbaan voor het rijden/longeren. Stal Hulkesteijn ligt in het Hulkesteijnse bos, en vanaf het erf rijd je dan ook zo het bos in!

Prijs voor pensionstalling is 350 euro per maand.

Bos-stalling concept:

Wij hebben een stuk bosgrond bij onze stal kunnen pachten van Staatsbosbeheer, aangezien er steeds meer aanvraag kwam naar een plek waar de paarden 24/7 buiten kunnen lopen. Hier lopen max 10 paarden en pony’s in een stabiele kudde. We proberen dit steeds fijner te maken, inmiddels hebben we paden gemaakt om de beweging van de paarden te motiveren en liggen er betonplaten om droog en schoon op te kunnen voeren en is een gedraineerde paddock. Momenteel bedenken we samen met de gemeente en Staatsbosbeheer een plan voor een natuurlijke schuilstal en andere mogelijkheden. Dit zal niet gemaakt zijn in 2022 maar we focussen wel op steeds een beetje beter! :)

Prijs voor de bos-stalling is 275 euro, inclusief kastje en gebruik accommodatie. Het bos zelf is in de winter periode nat dus niet geschikt voor paarden met chronisch mok of CPL of mensen die niet van natte voeten houden.

Het neerzetten van een trailer of menwagen op het erf kost €25 per maand.

Africhtingspaarden/gastpaarden:
Zie pagina over africhting! Wegens het vol zitten van de stalling hebben wij helaas geen mogelijkheid voor vakantie/’dagjes’ paarden..