Heeft u iets te vieren? Dat kan ook gezellig bij ons, omringt door de bossen! Een drankje aan de bar, een hapje eten of een barbecue op het terras..
Om uw feest compleet te maken kunnen we een menrit maken waarbij u ook zelf de leidsels in handen krijgt of uw gezelschap ergens brengen en samenwerken met de vele leuke uitjes in de omgeving. We zullen proberen al uw ideeën en wensen in te passen in een leuke dag. Stuur ons een bericht met uw ideeën en samen maken we er een leuke beleving van!

De ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer 120 personen, afhankelijk van de gelegenheid. Kijk voor foto’s en een indruk van de ruimte op onze Facebook pagina: Feestlocatie Stal Hulkesteijn.

Tarieven:
We verhuren de locatie(horeca ruimte + overdekt terras) in principe zonder catering, per dagdeel:
Ochtend: 08.00-12.00 €180
Middag: 13.00-17.00 €180
Avond: 19.00-23.00 €250
Elk extra uur €60
Vaste schoonmaakkosten na vergadering of bijeenkomst: €50
Vaste schoonmaakkosten na diner of feestavond: €90
Extra bij te huren zijn:
Barpersoneel, bbq kok, foodtruck.
Glaswerk, servies, bestek,
Beamer, muziek+microfoon, hout voor vuurschalen.

Het overdekte terras is het hele jaar door te gebruiken. Het horeca gedeelte is standaard ingericht met zitjes en statafels. Indien u een andere indeling wenst is dat uiteraard in overleg mogelijk. Hetzelfde geldt voor het overdekte terras.
De bar kunt u gebruiken, er is een tapinstallatie voor 20l fusten. Er zijn 2 koelkasten, een bierkoeling en er is een vriezer beschikbaar.
Er is geen vaste keuken, maar mocht u willen frituren of kleinschalig koken/oven gebruiken dan zijn daar wel mogelijkheden voor in de keuken van de pensionstalhuurders.
De ruimtes dienen netjes gebruikt te worden. Bij beschadiging of vernieling zullen de daaruit voortvloeiende kosten bij u in rekening worden gebracht.
Het staat u vrij om een cateraar in te schakelen voor het verzorgen van diners/buffetten of andere culinaire hoogstandjes. Zij kunnen evt. ook zorgdragen voor de dranken en alle benodigde materialen en de bediening om u alle zorg ontnemen. Het contact met de cateraar regelt u zelf. Uiteraard kunt u ook alles helemaal zelf doen of ons vragen voor bepaalde dingen, zoals barpersoneel of als bbq kok.

Wij hebben een pensionstal. Er zijn meestal meerdere mensen lekker in de weer met hun paard. Zij bevinden zich dus ook op het terrein. Dat is leuk om te zien maar we willen het graag veilig houden en dus is het niet toegestaan om zonder begeleiding naar de paarden/stallen te gaan. Uiteraard mag er gekeken worden maar dan gaat één van de medewerkers mee.
Tevens wordt een gedeelte van het gebouw gebruikt door Escaperoom Zeewolde. Het kan zijn dat zij zich in de ruimte naast de uwe bevinden, het is ook mogelijk deze ruimte te huren voor uw feestje, zie daarvoor www.escaperoomzeewolde.nl.