Pensionstalling en bos-stalling

We beschikken over twee mogelijke soorten stalling voor pension paarden, orginele pensionstalling en het bos-stalling concept. Lees hier onder de mogelijkheden!

Pensionstalling:    VOL**

Wij hebben ongeveer 18 pensionboxen, de paarden krijgen verdeeld over de dag 4x daags goed ruwvoer en 2x krachtvoer met keuze uit brok, muesli of vitaminebrok. Wij strooien 6 dagen per week op, alle boxen zijn op stro. De paarden komen elke dag minimaal 4 uur in de groep op de paddock, het voeren, mesten, binnen en buiten zetten wordt door ons gedaan. We beschikken over een menbaan van 30×60 meter voor de menners, overdekte menwagen stalling en een 20×40 rijbaan voor het rijden/longeren. Stal Hulkesteijn ligt in het Hulkesteijnse bos, en vanaf het erf rijd je dan ook zo het bos in!

Prijs voor pensionstalling is 325 euro per maand.

** De pensionboxen zitten de afgelopen jaren aanhoudend vol en daardoor komen mensen van de wachtlijst niet zo snel aan de beurt. Uiteraard mag u aangeven dat u interesse hebt in een plekje op de wachtlijst!

Bos-stalling concept:

Wij hebben een stuk bosgrond bij onze stal kunnen pachten van Staatsbosbeheer, aangezien er steeds meer aanvraag kwam naar een plek waar de paarden 24/7 buiten kunnen lopen. Hier lopen inmiddels 9 paarden en pony’s in een stabiele kudde. We proberen dit steeds fijner te maken, inmiddels hebben we paden gemaakt om de beweging van de paarden te motiveren en liggen er betonplaten om droog en schoon op te kunnen voeren. Momenteel zijn we bezig met het maken van een gedraineerde paddock en bedenken we een plan voor een natuurlijke schuilstal. Steeds een beetje beter! 🙂

Prijs voor de bos-stalling is 250 euro, inclusief kastje en gebruik accomodatie. Hier zijn nog enkele plekken vrij.

Africhtingspaarden/gastpaarden:
Zie pagina over africhting! Wegens het vol zitten van de stalling hebben wij helaas geen mogelijkheid voor vakantie/’dagjes’ paarden..