Menles en Menritten

Door de drukte focussen wij ons het meest op de menlessen bij ons op het terrein, we hebben ruim voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om te trainen op zand en gras. We kunnen een vaardigheidparcours uitzetten en hebben om ons heen in het bos diverse  hindernissen, waaronder een grote waterbak.  U kunt ook een wagen van ons gebruiken als u deze niet zelf kunt meebrengen.

Wito heeft zelf klasse 3 enkelspan en tweespan gereden, en is met tweespan ZZ dressuur NK kampioen 2014. Zowel wedstrijdgerichte training als dressuurmatige trainingen kunnen bij ons gegeven worden.

In sommige gevallen, als het in de route past, is het mogelijk om ook thuis les te krijgen, informeer hier gerust naar.

Wito geeft op diverse verenigingen les, onder andere in Blaricum, Nieuwegein, Woerden en Leusden. Mocht u zich daarbij aan willen sluiten dan raden wij u aan even contact op te nemen zodat wij u kunnen vertellen om welke verenigingen het gaat.

Heeft u zelf geen paard maar wil u toch mennen? Ook dat kan! Wij hebben betrouwbare paarden waarmee u met ons tuig en wagen deel kunt nemen in een van de lessen. Wij verhuren geen paard en wagen zonder toezicht van een instructeur. Wel organiseren we gezamelijke bosmenritten waar u als u bekend bent bij ons aan mee mag rijden met onze paarden.