Familie- en Kinderfeesten

Heeft u iets te vieren? Doe dat gezellig bij ons, omringt door de bossen! Een drankje aan de bar, een hapje eten of een barbecue op het terras, aan de kinderen ”geen kind” die rennen lekker los over het terrein tussen de dieren en kunnen pony rijden, helpen voeren van de dieren of gewoon relaxt schommelen.
We kunnen een bosrit maken, u ergens brengen of ophalen, paardrijden,  spelletjes bedenken en nog veel meer. We zullen proberen al uw ideeën en wensen in te passen in een leuke dag. Stuur ons een bericht met uw ideeën en samen maken we er een beleving van!
Voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres, we hebben leuke ervaren medewerkers die met alle kinderen om kunnen gaan. We hebben diverse leuke spelletjes bedacht in combinatie met de dieren op ons erf (kippen, varkens, schapen, pony’s, katten, konijnen en honden) die geschikt zijn voor diverse leeftijden. Natuurlijk kunnen we met ze mennen en pony’s rijden, de pony’s versieren en honderden andere manieren van vermaak. Voor de hele kleintjes hebben wij bijvoorbeeld kabouters en elfjes verstopt in het stuk ongerepte sprookjesbos achter ons bedrijf.. Zoeken jullie mee?